MENU

On- en off-shore


Onze buitendienst beschikt over een grote groep gespecialiseerde field engineers en mechanics. Wereldwijd worden op diverse locaties verschillende werkzaamheden op rotating equipment uitgevoerd. Ondersteuning aan OEM bedrijven (Siemens, Dresser-Rand, Alstom, Howden) behoort tot een van de kernactiviteiten. Daarnaast worden werkzaamheden verricht voor meerdere non-OEM bedrijven (Original Equipment Manufacturer).

De buitendienst beschikt over een tool container.

On-shore

I.T.M.S. biedt ondersteuning bij stoomcabines, centrifugaal compressoren, inspecties en revisies. Wij bieden support op locatie aan diverse bedrijven, waaronder Shell Pernis, Shell Pearl, Ineos en Electrabel. Ondersteuning omvat verschillende activiteiten, waaronder het wisselen van rotoren en dry gas seals.

Off-shore

Een deel van onze medewerkers beschikt over een offshore certificaat. Off-shore werkzaamheden beperken zich niet alleen tot Nederland. I.T.M.S ondersteunt bedrijven wereldwijd, bij wisselen van rotoren tot het verwisselen van dry gas seals. 

Klik hier om naar ims te gaan

I.M.S. is onderdeel van Klebo en is een dienstverlener op het gebied van verspaning. Dat houdt in dat I.M.S. verantwoordelijk is voor het maken van onderdelen voor machines.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar klebo te gaan

Klebo is samen met haar zusterbedrijven IMS en ITMS dé expert op het gebied van machinebouw, modulebouw en procesinstallaties. Zowel in het binnenland als in het buitenland.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar itms te gaan

I.T.M.S. is onderdeel van Klebo en houdt zich bezig met de revisie en het onderhoud van turbines, gas- en vloeistofcompressoren. Zo helpen we grote bedrijven zoals energiecentrales draaiende te houden.

Klik hier om de website te openen

Bel ons nu!
Mail ons nu!