MENU

Rotor, opslag en transport container

De Rotor Container met Stikstof Begassingsoptie!


Deze container is door ons ontworpen om te voorzien in zowel de langdurige opslag als het veilige transport van roterende apparatuur, zoals turbines, generatoren en andere waardevolle machines.

Onze Rotor Container biedt de mogelijkheid tot stikstofbegassing. Dit proces maakt gebruik van inert stikstofgas om het zuurstofgehalte in de container te verminderen. Hierdoor wordt de oxidatie en corrosie van de rotor en andere gevoelige componenten geminimaliseerd, zelfs tijdens langdurige opslagperiodes. Een extra laag bescherming voor de waardevolle apparatuur.

Ook is de Rotor Container ontworpen om zowel verticaal als horizontaal te kunnen worden opgeslagen. Dit biedt maximale flexibiliteit, zodat u de container kunt aanpassen aan de beschikbare ruimte en uw specifieke opslagbehoeften. Of het nu gaat om een grote opslagfaciliteit of een beperkte ruimte, deze container past zich aan uw situatie aan.

 

Meer informatie button Meer info
Klik hier om naar ims te gaan

I.M.S. is onderdeel van Klebo en is een dienstverlener op het gebied van verspaning. Dat houdt in dat I.M.S. verantwoordelijk is voor het maken van onderdelen voor machines.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar klebo te gaan

Klebo is samen met haar zusterbedrijven IMS en ITMS dé expert op het gebied van machinebouw, modulebouw en procesinstallaties. Zowel in het binnenland als in het buitenland.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar itms te gaan

I.T.M.S. is onderdeel van Klebo en houdt zich bezig met de revisie en het onderhoud van turbines, gas- en vloeistofcompressoren. Zo helpen we grote bedrijven zoals energiecentrales draaiende te houden.

Klik hier om de website te openen

Bel ons nu!
Mail ons nu!