MENU

Inspecteren & repareren


Goed functionerende en betrouwbare turbines, rotoren en compressoren zijn erg belangrijk. I.T.M.S. houdt zich bezig met uitgebreide inspecties en herstelwerkzaamheden. Inspecties vinden plaats op basis van verschillende protocollen. Geconstateerde gebreken worden middels een protocol gerapporteerd aan de klant. I.T.M.S biedt dan een reparatie rapport aan. In dit rapport staan de bevindingen omschreven en wordt uitgelegd hoe wij dit voor u kunnen repareren.

In samenspraak met de klant wordt bepaald in hoever het reparatievoorstel word uitgevoerd. I.T.M.S is gespecialiseerd in het volgende: 

ITMS_INSPECTION_AND_REPAIR_change_Sealstrips_Replacing_blades

Klik hier om naar ims te gaan

I.M.S. is onderdeel van Klebo en is een dienstverlener op het gebied van verspaning. Dat houdt in dat I.M.S. verantwoordelijk is voor het maken van onderdelen voor machines.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar klebo te gaan

Klebo is samen met haar zusterbedrijven IMS en ITMS dé expert op het gebied van machinebouw, modulebouw en procesinstallaties. Zowel in het binnenland als in het buitenland.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar itms te gaan

I.T.M.S. is onderdeel van Klebo en houdt zich bezig met de revisie en het onderhoud van turbines, gas- en vloeistofcompressoren. Zo helpen we grote bedrijven zoals energiecentrales draaiende te houden.

Klik hier om de website te openen

Bel ons nu!
Mail ons nu!