MENU

Engineering en fabricage


I.T.M.S. biedt de mogelijkheid om een oud product te reconstrueren en opnieuw te fabriceren. Impellers (waaiers) die na inspectie zijn afgekeurd worden door de engineeringsafdeling opnieuw berekent en eventueel aangepast om efficiëntie verhoging te realiseren. I.T.M.S kan ook 3D scans uitvoeren.

Via een materiaalscan is het mogelijk om te achterhalen en vast te leggen welke materialen zijn gebruikt binnen dit verouderde product. Vervolgens gaat de reconstructie van start. I.T.M.S. fabriceert door middel van verspaning de benodigde onderdelen en verbindt deze onderdelen door middel van gecertificeerde lasprocessen. Reconstructie vindt plaats aan de hand van een nauwgezet stappenplan. Tijdens de reconstructie worden de protocollen doorgenomen. Mede dankzij de protocollen worden de bewerking volgordes vastgesteld om de juiste kwaliteit te kunnen borgen. 

Lassen

I.T.M.S. is een expert met betrekking tot het lassen van specialistische materialen van roterende delen (ASME IX & EN ISO15614-1).

Impellers lassen

I.T.M.S. beschikt over meerdere lasprocedures om verschillende materialen te lassen. U kunt voor het lassen van de volgende materialen bij ons terecht:

Rotoren oplassen

Slijtage in rotorassen wordt middels oplassen en na-draaien gerepareerd. Oplassen is het toevoegen van materiaal aan een object door middel van lassen. De zeer verfijnde oplasmethode is een metaal reparatie techniek. Wij lassen volgens de onderstaande lasmethodes:


ITMS_Oplassen_GTAW_OP_Lassen_Impellers_TIG      Impellers_waaiers_ITMS_Overijssel

Klik hier om naar ims te gaan

I.M.S. is onderdeel van Klebo en is een dienstverlener op het gebied van verspaning. Dat houdt in dat I.M.S. verantwoordelijk is voor het maken van onderdelen voor machines.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar klebo te gaan

Klebo is samen met haar zusterbedrijven IMS en ITMS dé expert op het gebied van machinebouw, modulebouw en procesinstallaties. Zowel in het binnenland als in het buitenland.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar itms te gaan

I.T.M.S. is onderdeel van Klebo en houdt zich bezig met de revisie en het onderhoud van turbines, gas- en vloeistofcompressoren. Zo helpen we grote bedrijven zoals energiecentrales draaiende te houden.

Klik hier om de website te openen

Bel ons nu!
Mail ons nu!