MENU

Compressor behuizing


Voor één van onze opdrachtgevers hebben wij, volgens de aangeleverde specificaties, een compressor behuizing gefabriceerd.

Deze behuizing is volledig opgebouwd uit gecertificeerde fijnkorrelige ketelplaat, variërend in dikte van 30 tot en met 220 millimeter. Deze behuizing is door onze gekwalificeerde lassers helemaal in elkaar gelast. Alle lasnaden zijn volledig doorgelast en volledig aan NDO (Niet Destructief Onderzoek) onderworpen, zoals ultrasoon onderzoek, magnetisch onderzoek.

De behuizing is aansluitend gegloeid door een gecertificeerde toeleverancier om alle spanning uit het materiaal te halen. Daarna is de behuizing gestraald met glasparel.

Meer informatie button Meer info
Klik hier om naar ims te gaan

I.M.S. is onderdeel van Klebo en is een dienstverlener op het gebied van verspaning. Dat houdt in dat I.M.S. verantwoordelijk is voor het maken van onderdelen voor machines.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar klebo te gaan

Klebo is samen met haar zusterbedrijven IMS en ITMS dé expert op het gebied van machinebouw, modulebouw en procesinstallaties. Zowel in het binnenland als in het buitenland.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar itms te gaan

I.T.M.S. is onderdeel van Klebo en houdt zich bezig met de revisie en het onderhoud van turbines, gas- en vloeistofcompressoren. Zo helpen we grote bedrijven zoals energiecentrales draaiende te houden.

Klik hier om de website te openen

Bel ons nu!
Mail ons nu!