MENU

International Turbo Machinery Services


Handelsweg 36 Holten Klebo IMS ITMS

Welkom op de website van International Turbo Machinery Services B.V. (I.T.M.S.).

I.T.M.S. is een zusterbedrijf van Klebo Technics en I.M.S. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van inspecties en reparaties op het gebied van turbomachinery en rotating equipment. In deze markt heeft I.T.M.S. een gerenommeerde positie verworven door kwaliteit te leveren en daarnaast zeer flexibel te opereren.

I.T.M.S. is actief binnen de volgende gebieden:

I.T.M.S. is ontstaan in 2005 als gevolg van de groei van Klebo. Klebo is in 1993 opgericht door dhr. Klein Leetink in Markelo en richtte zich in eerste instantie op machinebouw. Naarmate het klantenbestand groeide, breidde de dienstverlening verder uit. Revisie, onderhoud en het leveren van maatwerk werd steeds belangrijker. Ook kwam er steeds meer vraag naar de revisie van turbines, gas- en vloeistofcompressoren. Dat zorgde voor het ontstaan van I.T.M.S. Momenteel vinden de werkzaamheden van I.T.M.S. plaats in de montagehal te Holten.

Wij hechten veel waarde aan het leveren van goede kwaliteit. Daarom werken we volgens de ISO 9001. Dit is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. Voor montage- en laswerkzaamheden bezitten we het kwaliteitssysteem VCA. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) staat hoog in het vaandel.

I.T.M.S focust zich op het verlagen van haar carbon footprint. Dit doen wij door de trends rondom milieu en veiligheid nauw op te volgen. Denk hierbij aan het gebruik van duurzame producten en energiebesparingen.

Klik hier om naar ims te gaan

I.M.S. is onderdeel van Klebo en is een dienstverlener op het gebied van verspaning. Dat houdt in dat I.M.S. verantwoordelijk is voor het maken van onderdelen voor machines.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar klebo te gaan

Klebo is samen met haar zusterbedrijven IMS en ITMS dé expert op het gebied van machinebouw, modulebouw en procesinstallaties. Zowel in het binnenland als in het buitenland.

Klik hier om de website te openen

Klik hier om naar itms te gaan

I.T.M.S. is onderdeel van Klebo en houdt zich bezig met de revisie en het onderhoud van turbines, gas- en vloeistofcompressoren. Zo helpen we grote bedrijven zoals energiecentrales draaiende te houden.

Klik hier om de website te openen

Bel ons nu!
Mail ons nu!